Baserriko abereak - Guillain, Adam; Guillain, Charlotte; Gaggiotti, Lucia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Asmakizun errimatuak, irakurlea liburuaren orrialde bikoitz bakoitzean ezkutatzen den animalia asmatzera gonbidatzen dutenak. Oilategitik arrautzak erruteko tokiraino doa korrika alanbreak diruditen hanken gainean. Lumazko soinekoa darama soinean eta arrautzak jartzen ditu. Asmatu zein den etxaldeko animalia hau!
0-5 urte (urdina)
I´m Thinking of a Farm Animal
Letra larria
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura