Baserriko abereak / [testua, Adam eta Charlotte Guillain ; marrazkiak, Lucia Gaggiotti ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Guillain, Adam (Pipitaki papataki (Ibaizabal), 2021)
Asmakizun errimatuak, irakurlea liburuaren orrialde bikoitz bakoitzean ezkutatzen den animalia asmatzera gonbidatzen dutenak. Oilategitik arrautzak erruteko tokiraino doa korrika alanbreak diruditen hanken gainean. Lumazko soinekoa darama soinean eta arrautzak jartzen ditu. Asmatu zein den etxaldeko animalia hau!