Muga barik pentsatu (ikaslearen liburua 2A, 1. sehilekoa) : Matematika Singapur Metodoa / egileak, Dr Fong Ho Kheong, Chelvi Ramakrishnan, Bernice Lau Pui Wah - Ho Kheong, Fong; Ramakrishnan, Chelvi; Lau Pui Wah, Bernice (Matematika Singapur Metodoa (Marshall Cavendish Education), 2019)
Marshall Cavendishen "Muga barik pentsatu - Matematika Singapur Metodoa", "My Pals Are Here!" jatorrizko sailaren gaztelaniazko itzulpena, mundu mailan ezaguna den eta herrialde honetako ikastetxe gehienek erabilia den programa da. Marshall Cavendishek argitaratutako Matematika programei esker, Singapurreko nazioarteko azterketetako emaitza 1995etik mailarik gorenean sendo mantentzen da. Lan hau urte askotako ikerketaren eta ikasgelan irakasleek eta ikasleek hausnarketan eta praktikan oinarritutako feedback-aren emaitza baino ez da.