Super botereen liburu aparta - Isern, Susanna; Bonilla, Rocio; Lopez Epelde, Esther; Elhuyar Fundazioa ([Bartzelona] : Flamboyant, 2019)
Guztiok gara berdingabeak eta bereziak. Dantza egitea, irakurtzea, umorea, sormena, bizkortasuna, matematika. Guztiok dugu superbotere harrigarriren bat! Pertsona zoragarri eta berdingabe bihurtzen gaituen aparteko superbotere bat. Zein da zurea?
5 urtetik aurrera (urdina)
El gran libro de los superpoderes
Keywords: Autoestimua; Bertuteak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak