Naia eta Nabil detektibeak / [testua] Yurre Ugarte ; [ilustrazioak] Eneko Ugarte - Ugarte, Yurre (Denonartean, 2014)
Ezkutaketan jolasean, haurrak detektibe bihurtuko dira etxean objektu bat aurkitzeko. Bide horretan, ezinezko gauzak gertatuko dira.