Aldo eta munstro iletsua - Morizur, Gwénola; Itssaga, Clémence; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2020)
Matahami proiektuaren helburua da euskarazko irakurketa erraztea (hizkuntza maila apala dutenentzat ere), eta gurasoen eta haurren artean hizkuntza-zubi bat eraikitzea irakurketaren inguruan. Gaur, Aldok bere aitatxi-amatxien etxean lo eginen du. Lokarrarazteko, aitatxik munstro iletsuen ipuina kontatu dio...
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura