Aldo eta munstro iletsua / [testua] Gwénola Morizur ; [marrazkiak] Clémence Itssaga ; [itzulpena, Nahia Zubeldia] - Morizur, Gwénola (Aldo (Matahami), 2020)
Matahami proiektuaren helburua da euskarazko irakurketa erraztea (hizkuntza maila apala dutenentzat ere), eta gurasoen eta haurren artean hizkuntza-zubi bat eraikitzea irakurketaren inguruan. Gaur, Aldok bere aitatxi-amatxien etxean lo eginen du. Lokarrarazteko, aitatxik munstro iletsuen ipuina kontatu dio...