Aldo bakar-bakarrik - Morizur, Gwénola; Itssaga, Clémence; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2020)
Matahami proiektuaren helburua da euskarazko irakurketa erraztea (hizkuntza maila apala dutenentzat ere), eta gurasoen eta haurren artean hizkuntza-zubi bat eraikitzea irakurketaren inguruan. Gaur, amaren urtebetetzea da. Iratzartzean, Aldori ideia bikaina jin zaio gogora. «Bixkotx bat prestatuko dut... bakar-bakarrik!»
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura