Ekialdeko kontakizunak : mila eta bat gauetako zenbait ipuin - Galarreta, Xabier 1961-) (Donostia : Hiria, 2003)
Ipuin arabiar hauek "mila eta bat gauetako ipuinak" kontakizunetatik aterata daude. Geratu nahi al duzu gauez berandu arte ipuin magiko hauek irakurtzen? Ipuinak Xabier Galarretak itzuliak dira.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura