Ekialdeko kontakizunak : mila eta bat gauetako zenbait ipuin / Xabier Galarretaran edizioa - Galarreta, Xabier 1961-) (Narratiba, 2003)
Ipuin arabiar hauek "mila eta bat gauetako ipuinak" kontakizunetatik aterata daude. Geratu nahi al duzu gauez berandu arte ipuin magiko hauek irakurtzen? Ipuinak Xabier Galarretak itzuliak dira.