Hondar eta gauezko loturak = Ataduras de noche y arena - Maraña, Felix 1953-); San Martín, Juan 1922-2005) (Donostia : Haranburu, 1980)
Aurrean irudipen-poeta bat dugula esateak ezer gutti adieraziko luke. Baina ikusketa hauetara heltzeko poetak bere eguneroko bizitokiari arrotz zaion landa-margotasun bat erakartzen duela gainetik esaten badugu, bertso hauetan nagusi den atzerritzasunaz nahiko ongi jabetu gaitezke. Hondar eta gauezko loturak hiru hitzkuntzetan datorkigu.
Egileak eskuz idatzitako eskaintza
Keywords: Poesia; Olerkiak; Helduentzako Literatura