Bideokamera eta argiztatzeko tresneria: grabatzen (1) : kameralaria - Poves, Judith; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2006)
Grabazio batean kameralariak duen papera zein den azaltzen da bideo honetan. "Kameralaria"
2006/05/12
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak