Bideokamera eta argiztatzeko tresneria: argia: argiztatzeko teknika bereziak (3) : lantegia - Poves, Judith; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2006)
rgiztapen berezien bitartez ikuslearen emozioak nola kitzikatu. azaltzen da ikusentzunezko honetan. Bideo honetan, "Argiztatzeko teknika bereziak (2)"
2006/05/02
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak