Aurtengo zenbait berri - Sarasola, Ibon; Aresti, Gabriel (1933-1975); Haranburu Altuna, Luis; Saizarbitoria, Ramon; Urretabizkaia, Arantxa; Zulaika, Joseba; Lur (Donostia : Lur, 1973)
LUReko ekipoak, liburu honekin, esperientzia berri bat urratu nahi du: artikulu laburrez osatutako ekipo lan bat.Oraingo honetan, berri soilaren atzean eskutatzen den mamia azaldu nahi izan dugu. Gaien aukera kriterio honen arauera egin da: egile bakoitzari gogoko zaion gai bat aukeratuz. Artikuluek ez dute, beraz, aurtengo gertakari importanteenen berri eman nahi izan, eta horrela justifika daitezke hutsune eta gehigarri guztiak. Inprentatik ateratzeko dagoen momentuan, kritika bat egiten dio egileen ekipoak berak: agian ez zaiela gaurko eta hemengo gertakariei nahiko lotzen. Eta hurrengo batetan hori gerta ez dadin saiatuko dela adierazi nahi du.
Keywords: Kazetaritzako artikuluak; Saiakerak