Azur & Asmar - Ocelot, Michel; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : SM, 2007)
Azur horaila da, eta begi urdinak ditu. Asmar beltzarana da, eta beltzak ditu begiak. Umetan, anaiak balira bezala maite dute elkar, eta borrokan ere halaxe ibiltzen dira. Helduaroan, helburu beraren bila dabiltzala, berriz ere elkarrekin topo egin eta aurkari bihurtuko dira; izan ere, Djinn-en Maitagarria askatu eta harekin betiko zoriontsu izateko ametsa besterik ez dute izan biek buruan, txiki-txikitatik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Azur & Asmar
Keywords: Arabiar ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak