Bideokamera eta argiztatzeko tresneria (9) : argiztatzeko teknika bereziak / [gidoia eta muntaia, Txetxo Serrano; aurkezpena, Fran Urteaga; irudiak, Txetxo Serrano ... et al.; aktoreak, Judith Poves ... et al.; grafikoak, Joseba Elorza ... et al.; musika, Aitor de Olano] - Serrano, Txetxo; Urteaga, Fran; Poves, Judith; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor (Bideokamera eta argiztatzeko tresneria, 2006)
Aurrerapen teknologikoei eta diseinuari esker, gaurko bideo-kamera gehienekin emaitza onak lor daitezke, egoera zailetan filmatu arren. Aintzinako eskuzko kontrolak kontrol automatikoez ordezkatu dira.DVD honetan, "Argiztatzeko teknika bereziak"