Bideokamera eta argiztatzeko tresneria (8) : nola argiztatu kanpoaldean - Serrano, Txetxo; Urteaga, Fran; Poves, Judith; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2006)
Aurrerapen teknologikoei eta diseinuari esker, gaurko bideo-kamera gehienekin emaitza onak lor daitezke, egoera zailetan filmatu arren. Aintzinako eskuzko kontrolak kontrol automatikoez ordezkatu dira.DVD honetan, "Nola argiztatu kanpoaldean"
2006/035/02
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak