Kintsugi : kontakizunak eta fabulak mundu posibleei buruz = Kintsugi : historias y fabulaciones sobre mundos posibles - Cano, Harkaitz; Rodríguez, Arrate (Lasierra (Araba) : [Azala, Kreazio Espazioa], 2021)
Zirriborroak eta gero, kontakizunak eta fabulak mundu posibleei buruz, alternatiba eta utopien etorkizuna irudikatzen duten ipuin laburren bilduma. Egun dauden esperientzia zehatzetatik abiatzen dira ipuin horiek.
Interneten
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin testu bera behekoz gain gaztelaniaz: Kintsugi : historias y fabulaciones sobre mundos posibles.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak