Kintsugi : kontakizunak eta fabulak mundu posibleei buruz = Kintsugi : historias y fabulaciones sobre mundos posibles / [idazlea, Harkaitz Cano ; ilustratzailea, Arrate Rodríguez] - Cano, Harkaitz (Zirriborroak eta gero. Gipuzkoako bilduma, 2021)
Zirriborroak eta gero, kontakizunak eta fabulak mundu posibleei buruz, alternatiba eta utopien etorkizuna irudikatzen duten ipuin laburren bilduma. Egun dauden esperientzia zehatzetatik abiatzen dira ipuin horiek.