Olentzeroren malutak - Igerabide, Juan Kruz; Eibar, Eider (Donostia : Elkar, 2007)
Badator Olentzero mendian behera gau ilunean, inork ez ikusteko moduan. Hotz egiten du, zero azpitik bi.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguberriak; Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Euskal kultura; Euskal mitologia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak