Olentzeroren malutak / Juan Kruz Igerabide ; marrazkiak, Eider Eibar - Igerabide, Juan Kruz (: Elkar, 2007)
Badator Olentzero mendian behera gau ilunean, inork ez ikusteko moduan. Hotz egiten du, zero azpitik bi.