Egile berriendako literatur lehiaketa 2019 : saritutako lanak - Larrageta Martinez, Haritz; Alkaiza, Saioa; Robles Vitas, Sarai; Aldasoro Jauregi, Joxe; Txoperena Iribarren, Maddi Ane; Garro Alzuri, Iban; Balda Sanjuan, Nerea; Fernandez maritxalar, Eneko; Illarregi Marzol, Joanes; Arozena Mitxelena, Esteban; Iruñea. Udala (Iruñea : Iruñeko Udala, 2020)
Iruñeko Udalak 2019an egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan saritutako lanak: narrazio laburra, olerkia eta bertso paperak.
Egile berriendako literatur lehiaketa, 2018
Keywords: Euskal literatura -- XXI. m. -- Sariketak; Helduentzako Literatura; Poesia