Alvaro bere erara - Amo, Montserrat del (1927-2015); Torcida, María Luisa; Carril, Isabel; Uriarte, Javier ([Madril] : Bruño, 2020)
Alvaro argalxka, beltzarana eta ezkertia da; bi zurrunbilo ditu ilean eta, berbontzia eta atsegina izateaz gain, beso bat bestea baino motzagoa du. Baina Alvaro pozik bizi da, ezkerrarekin zoragarri konpontzen da eta. Gainera, eskuinean ez du azkurarik ez minik! Hala ere, gauza izango ote da Alvaro trabak gainditzeko eta lehiaketaren bat gainditzeko ikastetxean antolatzen direnen artean?
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Protagonistaren autorrealizazioa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Desgaitasun fisikoa duten haurrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura