Esaten dugun argia / Karlos Linazasoro - Linazasoro, Karlos (Poesia (Elkar), 2021)
Bizitzaren ospakuntza bat dakarkigute Karlos Linazasororen "Esaten dugu argia" azken laneko poema hauek, maitasunez eta argitasunez beteak, eta egilearen trebezia teknikoa erakusten digutenak, hainbat poesia-molde landuz: sonetoak, aikuak eta abar.