Izaroren izarra - Aiertza, Maribel; Alonso, Aitziber ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Izaro hondartzan dago, bere hondarrezko gaztelua bukatu berri, pozez gainezka. Halako batean olatu bat etorri eta bere gaztelua zeharo desegingo ez du ba! Baina, naiz eta hasiera batean Izarok disgustu itzela hartzen duen, laster gurasoen gomendioei esker, dena ulertuko du, eta, agian ez zen olatuaren errua izango...
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Natura -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Itsaso eta ozeanoak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak