Munstroek ere gela txukuntzen dute! - Martinello, Jessica; Mabire, Grégoire; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Munstroek ere gela txukundu behar dute! Ez didazu sinesten? Ireki liburu hau eta ikusiko duzu zer gertatzen zaion munstro zabar txiki bati... Ez dituzu zure jostailuak berriro botata utziko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Munstroak; Erantzukizuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak