Munstroek ere gela txukuntzen dute! / [testua] Jessica Martinello ; [ilustrazioak] Grégoire Mabire ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun SL)] - Martinello, Jessica (Ttarttalo, 2020)
Munstroek ere gela txukundu behar dute! Ez didazu sinesten? Ireki liburu hau eta ikusiko duzu zer gertatzen zaion munstro zabar txiki bati... Ez dituzu zure jostailuak berriro botata utziko!