Galdu samar - Haughton, Chris; Mujika, Maialen (Madrid : NobeOcho, 2020)
Ui! ui! Hontz Txiki habiatik erori da. Galdu egin da eta ez du ama aurkitzen. Kattagorrik lagunduko dio. Lortuko al du Hontz Txikik bere habiara itzultzea?
0-4 urte (urdina)
Keywords: Hontzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak