Galdu samar / [testua eta irudiak] Chris Haughton ; [Itzulpena, Maialen Mujika] - Haughton, Chris (NobeOcho, 2020)
Ui! ui! Hontz Txiki habiatik erori da. Galdu egin da eta ez du ama aurkitzen. Kattagorrik lagunduko dio. Lortuko al du Hontz Txikik bere habiara itzultzea?