"SuperH" hontz zuriaren lurraldean - Amuriza, Miren; Salas, Almudena; Garmendia, Nora; Makua, Itxaso; Super H elkartea (Urnieta) ([Urnieta] : SuperH Elkartea, 2015)
Gaixotasun arraro eta onkologikoak dituzten haurrak ikertzen laguntzeko sortu zen Super H elkartea. Miren Amurizak idatzitako "SuperH hontz zuriaren lurraldean" istoriotxoaren bidez, Hodeiren errealitate eta ametsetako mundura hurbiltzeko aukera paregabea dugu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gaixotasunak; Haurren minbizia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak