"SuperH" hontz zuriaren lurraldean / [testua] Miren Amuriza ; [ilustrazioak, Almudena Salas ; itzulketa lanak, Nora Garmendia, Itxaso Makua] - Amuriza, Miren (SuperH Elkartea, 2015)
Gaixotasun arraro eta onkologikoak dituzten haurrak ikertzen laguntzeko sortu zen Super H elkartea. Miren Amurizak idatzitako "SuperH hontz zuriaren lurraldean" istoriotxoaren bidez, Hodeiren errealitate eta ametsetako mundura hurbiltzeko aukera paregabea dugu.