Seximenduz : sentimenduz, nahasmenduz : zer arraio egin behar da hemen ligatzeko? / Fernando Morillo - Morillo, Fernando (Bihotz-taupadak (Elkar), 2007)
Bi lagun, mutilak biak. Batek baditu hainbat neska ezagun, lagun edo dena delako... Bestea, berriz, sekula ez da ausartu neska bati hitz erdirik esaten, mozkorturik ez bazen, eta horrela, jakina, ezin ganorazko ezer lortu. Esperientziagabeak mesedez eta faborez eskatuko dio lagunari erakuts diezaiola nola jokatu, nola moldatu, eta esperientziadunak onartu egingo du besteari laguntzea.