Arkitektura urbanismoa : 1840 Tolosa 1936 : erakusketa : Udal Artxiboa, 1987ko maiatzaren 8tik-30era = Arquitectura, urbanismo : 1840 Tolosa 1936 - Subijana, Alvaro; Tolosa. Udala ([Vitoria-Gasteiz] : Eusko Jaurlaritza, 1987)
Tolosako Udalaren artxiboak egindako erakusketa da gida-liburuxka honetan agertzen dena, 1840-1936 urteeen bitarteko planu, argazki eta marrazkiak ezagutarazteko.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Arkitektura -- Tolosa; Hirigintza -- Tolosa; Monografiak