"Doktor aspirina" sendagile eroa / [gidoia eta zuzendaritza, Lurdes Iriondo ; hizkuntzaren ardura, Anjel Lertxundi ; musikaren ardura, Xabier Lete ; jokalariak, Xabier Lete, Jose M. Berasategi, Antton Jauregui, Yolanda Aizpurua, Lurdes Iriondo, Dani Segurado] - Lete, Xabier (1944-2010); Aizpurua, Yolanda; Segurado, Dani; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005); Jauregi, Antton; Berasategi, Joxe Mari (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Doktor aspirina sendagile eroa" dauka izenburua.