Zorriaren larrua / [gidoia eta hizkuntzaren ardura, Anjel Lertxundi ; musikaren aukera, Xabier Lete ; tresneria eta zuzendaritza, Lurdes Iriondo ; jokalariak, Lurdes Iriondo, Lurdes Martxueta, Yolanda Aizpurua, Aitziber Zapiain, Anabel Oiarzabal, Jaione Iturbe, Montse Ruiz] - Lete, Xabier (1944-2010); Aizpurua, Yolanda; Zapiain, Aitziber; Iturbe Jaione; Ruiz, Montse; Martxueta, Lurdes; Oiarzabal, Anabel; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Zorriaren larrua" dauka izenburua.