Fonogriña / [zuzendaritza, Imanol Urbieta] - Urbieta, Imanol (1934-2016) (Fonogrina. Musikatresnen bidezko hezkuntza, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honetan, "Fonogriña".