Tarzan / [gidoia eta zuzendaritza, Lurdes Iriondo ; hizkuntzaren ardura, Anjel Lertxundi ; musikaren aukera, Xabier Lete ; jokalariak, Tarzan J. Miguel Perurena, neska Jontxo Otaño, haurra Eñaut Fernandez, Juan Luis Goikoetxea, beltzak Ramon Urdangarin, Txita Mikel Iturbe, tximua Igor Olinaga, kontalaria Ruth Aizpitarte] - Lete, Xabier (1944-2010); Aizpitarte, Ruth; Otaño, Yontxo; Perurena, J. Miguel; Fernandez, Eñaut; Urdangarin, Ramon; Iturbe, Mikel; Olinaga, Igor; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005); Goikoetxea, Juan Luis (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Tarzan" dauka izenburua.