Iñauteriak udaberriaren zai - Lete, Xabier (1944-2010); Berasategi, Koro; Lete, Edurne; Miner, Mirari; Martiarena, Mikel; Martiarena, Yon; Jover, Hanitze; Iriondo, Ana; Segurado, Dani; Segurado, David; Peñagarikano, Nagore; Illarregi, Ikerne; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Iñauteriak udaberriaren zai" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Inauteriak; Inauteriak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak