Olentzero gaua - González, Javier; Lete, Xabier (1944-2010); Berasategi, Koro; Perurena, Aitor; Martiarena, Mikel; Barkaiztegi, M.ª Angeles; Usarralde, Xabier; Lasa, Imanol; Sardon, M. Jose; Martiarena, Miren; Martiarena, Yon; Iriondo, Lurdes (1937-2005); et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Olentzero gaua" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak