Edurne Zuri - Lete, Xabier (1944-2010); Berasategi, Koro; Vaquero, Maribel; Iturbe, Marisa; Martiarena, Mikel; Miner, Arantzazu; Soria, J. Miguel; Goenaga, Lierni; Iribar, J. Manuel; Goñi, Eva; Ostolaza, Ainhoa; Lertxundi, Anjel; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Edurne Zuri" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak