Urrezko arrautzak - Lete, Xabier (1944-2010); Berasategi, Koro; Mintegi, Idoia; Aizpurua, Aitor; Otaño, Xabier; Martxueta, Iñigo; Makazaga, J. K.; Urdangarin, Jon; Gil. Ander; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005); Aizpurua, Amaia; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Urrezko arrautzak" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak