Jimmy Potxolo eta zapataria (2. zatia) - Panera, Karlos; Pérez, Karlos; Agirre, Imanol; Rekalde, Josu; Atxaga, Bernardo; Urbieta, Imanol (1934-2016); Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila; Maskarada Taldea (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Jimmy Potxolo eta zapataria (2. zatia)" dauka izenburua eta Maskarada Taldeak ekoiztua da.
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak