Jimmy Potxolo eta zapataria (2. zatia) / [zuzendaria, Josu Rekalde; gidoia, Bernardo Atxaga; moldaketa, Maskarada Taldea; aktoreak, Imanol Agirre ... et al.; zuzendaria, Karlos Panera; musika, Juan Karlos Pérez (Itoiz)] - Panera, Karlos; Pérez, Karlos; Agirre, Imanol; Rekalde, Josu; Atxaga, Bernardo; Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Jimmy Potxolo eta zapataria (2. zatia)" dauka izenburua eta Maskarada Taldeak ekoiztua da.