Sandaliaren urtebetetzea - Mendiola, Mari Jose; Ormazabal, Javier; Berridi, Gonzalo; Cid, Jesús; Diez, Luis; Agirre, Begoña; Carrilero, Conchi; Etxabe, Arrox; Gereka, Mikel; Sesma, Garbiñe; Genua, Enkarni; Donostiako Elizbarrutiko Irakasle Eskola; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1981)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Sandaliaren urtebetetzea" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Txotxongiloak; Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak