Oroitzapenak eta soslaiak = Recuerdos y semblanzas - Martínez Urionabarrenetxea, Koldo; Jimeno Aranguren, Roldan; Mariezkurrena Iturmendi, David (Iruñea : Pamiela, 2012)
José María Jimeno Juríoren Lan Osoen bigarren ale honen argitalpenak bere heriotzaren hamargarren urteurrenarekin bat egiten du (2002ko urriaren 3a). Artaxoarraren bizitzan zehar eta bere heriotzaren ondoren adiskide ugari, jarraitzaile eta kazerariren baten batek bere inguruan idatzitako oroitzapen eta soslai hauek, bildumaren argitaratzaile diren Pamielak, Udalbidek eta Euskara Kultur Elkargoak omenaldi berritu bat bihurtu nahi dituzte.
Textos en castellano y euskera
Keywords: Jimeno Jurío, José María -- (1927-2002); Monografiak; Biografiak