Haginkadaka / Andoni Urzelai - Urzelai, Andoni 1967-) (Irun Hiria Literatur Sariak., 2002)
Kutzak antolatu ohi dituen Irun Hiriko Kutxa Literatur Sariek arte-alor honetako sormena bultzatzea eta beroren ezaupidea gizarteratzea dute helburu. Lehiaketa hau urtero burutzen da duela hogeita sei urtez geroztik, gaur egun bere baitan Olerki eta Eleberri sailak biltzen dituelarik. Idazlan honek eskuratu du 2002 urteko eleberri Saria.