Aitona Prontxio eta Aitorren ibialdia / [egileak, Gema Leunda, Mari Jose Garmendia, Mertxe Iturrioz, Elisabet Lete, Maite Lizaso, Mari Jose Garmendia; soinu, Javier Ormazabal; kamara, Gonzalo Berridi; zuzendaritza, Jesus Cid; koordinatzailea, Enkarni Genua; Donostiako Elizbarrutiko Irakasle Eskola] - Ormazabal, Javier; Berridi, Gonzalo; Cid, Jesús; Leunda, Gema; Iturrioz, Mertxe; Lizaso, Maite; Garmendia, Mari Jose; Lete, Elisabet; Genua, Enkarni (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Aitona Prontxio eta Aitorren ibialdia" dauka izenburua.