Bale denborak / Agustin Zubikarai - Zubikarai, Augustin (1914-2004) (Euskal narratiba ;, 1978)
BALE DENBORAK izeneko au Agustin Zubikarai-k plazara dakarren leenengo nobela dogu. Orain arte landu dituen literatur saillen ganera datorren beste bat. Poesia, ipuiña, eta antzerkia izan dira geien landu izan dituen arloak. Et kazetari legez idatzi dituan kronika ta erreportajeak berebiziko balioa daukate.