Klin klan [euri tanttak kaletan] / [zuzendaritza, Imanol Urbieta ; animatzaileak, Zarauzko Salbatore Mitxelena Ikastolako haurrak eta Kontxi ; filmatzailea, Eduardo Elosegi ; ahotsak eta musikak, Jaione eta Imanol ; soinu grabaketak, Kontxi] - Elosegi, Eduardo; Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo hau Hernanin grabatu zen 1982an, eta "Klin klan [euri tanttak kaletan]" dauka izenburua.