Ene txakur txikia / [zuzendaritza, Imanol Urbieta ; animatzaileak, Goiatz Azkue eta bere txakurra, Aitziber Altuna eta Pupi txakurra ; ahotsak eta musika, Goiatz Azkue, Aitziber Laskibar, Goiatz Laskibar eta Aitziber Altuna ; filmatzailea, Eduardo Elosegi ; soinu grabaketak, Kontxi] - Azkue, Goiatz; Altuna, Aitziber; Laskibar, Aitziber; Laskibar, Goiatz; Elosegi, Eduardo; Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo hau Hernanin grabatu zen 1982an, eta "Ene txakur txikia" dauka izenburua.